33+1 zabálnivaló farsangi jelmez

Tombol a farsangi buliláz, neked pedig még fogalmad sincs, hogy mivel tűnj ki a jelmezversenyen? Öltözz kajának, és garantáltan mindenki belőled akar majd egy harapást!

A farsangi bulik legnépszerűbb attrakciója a brilliáns maskarákban való felvonulás, ami hétköznapokból való kiszakadást, a más bőrébe bújást, a mindennapitól eltérő élethelyzet kipróbálását jelenteti. Ilyenkor az lehetsz, ami és aki csak akarsz, hiszen ezeken a bulikon nincsenek szabályok, csak jelmez kötelező. Szerencsére ma már nem csak az lehet vicces, aki nőként férfinek vagy férfiként nőnek öltözik: a kreatív jelmezkészítők eszköztárából szinte bárkinek és bárminek a bőre bújhatunk.

Ha igazán ennivaló és tutira befutó jelmezre vágysz, öltözz a kedvenc kajádnak, mutatjuk is a legzseniálisabb maskarákat!

Olvastad már?

Ezt csomagold az óvodai és iskolai farsangi ünnepségre!

{SZAVAZAS}

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

9 étel, melyet a nyárkedvenc lecsó ihletett

A lecsó a kedvenc nyári ételeink dobogósa – bár most tényleg eszméletlen drágának számít sajnos, néhány paradicsom és paprika, no meg némi hagyma felhasználásával és egy szuper recepttel simán feldobhatunk vele egytálételeket, húsokat, pitéket, rizses fogásokat is!

Nosalty

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.