3 alkalmazás, ami megkönnyíti az életedet

"Ha nincs eszed, legyen noteszed” - tartja a mondás. De mi van, ha még azt is elfelejtjük magunkkal vinni? Okostelefonunk mindig a zsebünkben lapul, használjuk ki!

Telefonunk mindig segít, ha baj van, még akkor is, ha a konyhában vagy a piacon akadunk el - szuper okostelefonra letölthető konyhai appok állnak már rendelkezésünkre, melyek megkönnyíthetik életünket. Egy csapásra készíthetünk bevásárló listát vagy költségvetést, feljegyezhetjük tennivalóinkat, de szinte az egész család életét megszervezhetjük vele.

Ha vásárolni indulunk, lehetőség szerint mindig készítsünk alapos bevásárlólistát! Ez célszerű egyrészt azért, mert így nem marad majd ki semmi fontos hozzávaló, másrészt azért, mert így kisebb eséllyel veszünk meg minden egyebet, ami totálisan szükségtelen.

"Bevásárlólista"

Ez egy olyan magyar nyelvű alkalmazás, ami lehetőséget ad arra, hogy az adott listát szinkronizálhassuk családtagjainkkal. Így megtudhatjuk, hogy ki-mit szeretne, vagy hogy mire nincs szükségünk. Emellett vonalkód-leolvasóként is működik, és listánkat email-ben exportálhatjuk vele. Megjegyzi, hogy mi került már egyszer a listára, és még biztonsági mentést is készít!

Spóroljunk Koin-al!

Ne hagyd, hogy a pénz kifolyjon a kezeid közül! Ha ezt a magyar fejlesztésű alkalmazást használod, pontosan tudni fogod, mire mennyit költesz. Kiadásaid átláthatóak lesznek, így könnyebben tudsz félretenni, és csak arra költeni, amik valóban fontosak. Bevételeid és kiadásaid beírhatod valutában is, címkék segítségével pedig pontosítani tudod, mire költöttél, és diagramok segítenek abban, hogy pénzügyeid átláthatóvá váljanak. Az adatokat exportáltatod, és Excelben tovább is szerkesztheted őket.

Cozi, a családi applikáció

Ez az applikáció szinte mindent megszervez és észben tart helyetted. Az időbeosztást családtagjaiddal közösen vezetheted egy naptárban, értesít az elkövetkezendő eseményekről, amiről emailt is küld - így senki nem marad le a tennivalókról, illetve a fontos szülinapokról, ebédekről és vacsorákról. Segít, hogy rend legyen a hűtődben, vagy hogy közösen vezethessétek a bevásárlólistát, sőt, segítségével az élelmiszerboltok listáját is megoszthatod azzal, akivel csak szeretnéd.

Címlapról ajánljuk

További cikkek