25 ajándékötlet Tréfa Répáknak

Nyakunkon a Karácsony, és az újabb fejtörések napjai: kinek mit csempésszünk a fa alá. Következő tippjeinket kizárólag jó humorral karbantartott olvasóinknak ajánljuk!

Túl sok a rokon, a barát, és szeretnél mindenkit meglepni karácsonykor, de egyszerűen azt sem tudod, hol kezdd a lista összeírását? Ha már egy közös vonást találsz a családban, és az ne adj isten az oly sokszor elfelejtett HUMOR, akkor jó helyen vagy!

Lepd meg őket a következő élethű és szuper kreatív ajándékokkal, amiket egy kis utánajárással(az internetnek hála) márbármely online webshopban be tudsz szerezni.

Mutatjuk is azt a 25 humoros ajándékötletet, amik szerintünk megérnek egy kattintást, és mókás meglepetésként is jól működhetnek karácsonykor:

Hasonlóan ötletes ajándékokért nézz be aNoSalty Webshopba, és szerezz örömöt családodnak karácsonyra a mi ajándékainkkal!

Ez is érdekelhet!

Jön a Karácsony, de nem tudod, mivel töltsd meg a sültedet? Segítünk!

(via BuzzFeed)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek