25 ajándékötlet Tréfa Répáknak

Nyakunkon a Karácsony, és az újabb fejtörések napjai: kinek mit csempésszünk a fa alá. Következő tippjeinket kizárólag jó humorral karbantartott olvasóinknak ajánljuk!

Túl sok a rokon, a barát, és szeretnél mindenkit meglepni karácsonykor, de egyszerűen azt sem tudod, hol kezdd a lista összeírását? Ha már egy közös vonást találsz a családban, és az ne adj isten az oly sokszor elfelejtett HUMOR, akkor jó helyen vagy!

Lepd meg őket a következő élethű és szuper kreatív ajándékokkal, amiket egy kis utánajárással(az internetnek hála) márbármely online webshopban be tudsz szerezni.

Mutatjuk is azt a 25 humoros ajándékötletet, amik szerintünk megérnek egy kattintást, és mókás meglepetésként is jól működhetnek karácsonykor:

Hasonlóan ötletes ajándékokért nézz be aNoSalty Webshopba, és szerezz örömöt családodnak karácsonyra a mi ajándékainkkal!

Ez is érdekelhet!

Jön a Karácsony, de nem tudod, mivel töltsd meg a sültedet? Segítünk!

(via BuzzFeed)

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek