21 konyhai szerkentyű, amik nélkül nincs élet!

A zöldségekhez és gyümölcsökhöz mindig jól jön egy-két kütyü - ne bajlódj a nagykéssel a hámozásnál, mindig van segítség! El sem hiszed, hogy mennyire profi mind!

24 brilliáns konyhai kütyünk és bigyónk mellett léteznek olyan konyhai eszközök is, amik nem csupán szórakoztatnak minket, hanem hasznos funkcióikkal segítik és meggyorsítják a sütés/főzés menetét. Hiszen a kés nem játék, a balesetveszélyt pedig jobb elkerülni, amíg vannak olyan ketyerék, mint a most következő 21 zseniális találmány!

Nézd meg a galériánkat a 21 nélkülözhetetlen konyhai szerszámról:

Olvastad már?

31 étel, amit márciusban meg kell főznöd!

Hasonlóan ötletes szuvenírekért nézz be a NoSalty Webshopba, és lepd meg magad a mi szuper konyhai ajándékainkkal!

Nézz be a NoSalty Webshopba, kattints a fotóra!

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Négycsillagos disznóság – vigyázat, nagyon éhes leszel!

A disznóvágás sokak fejében – különösen a mai városi ember számára – egy távoli, elfeledett népszokásként él, amit elsősorban a zord téli hajnalokkal és a kemény fizikai munkával kötünk össze. Ez a felületes asszociáció azonban korántsem adja vissza sem a disznóvágás lényegét, sem azokat a hagyományokat melyek hozzá kapcsolódnak. A disznótor persze alapvetően az élelem feldolgozásáról szólt, de egyben a közösségről, az összetartásról is, hiszen igazi társadalmi esemény volt a korabeli vidéken. A faluban szinte minden háznál tartottak sertést, amelyet gyakorta télen vágtak le és így bespájzoltak a családnak következő időszakra. A disznóvágás bizony kemény munka, de a család minden tagja kivette belőle a részét, így igazi közösségi élmény is volt egyben.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!