2016 ételekkel elmesélve - ha rossz éved volt, megérted!

Akinek finoman szólva is kellemetlen éve volt, az tuti megérti a következő ironikus képeket - ilyen lenne utólag 2016, ha kaja lenne.

Hálát adsz az égnek, hogy 2016-nak végre vége? Örömkönnyekben törtél ki, mikor éjfélkor felzendült a Himnusz? Tuti nem vagy egyedül. Manapság az internet vicces mémjeinek és gyűjtőoldalainak hála a saját magunkra, mint - tudatosan eltúlzottan - szerencsétlen, önirónikus, béna valakire tekintés igen gyakori, és ez alól az évösszegzések sem kivételek.

2016 nem az én évem volt - mondják sokan. Fájdalmát egy gunyoros megoldással élve valaki ételekben mesélte el. llyen lenne a tavalyi év, ha kaja lenne - KATT a képre a galériáért!

Ezeket olvastad már?

21 agyament fotó a közértből

Hogyan érintene, ha kibontanád kedvenc halacskás sós ropogtatnivalódat, és látnád, hogy a gép nem vágta ki rendesen a formákat. Nagyon beteg élelmiszerfotók jönnek, figyelj!

Nosalty

cikk és képek via buzzfeed

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Címlapról ajánljuk