A 9 legédesebb apa, akit láttál

Valljuk be, eléggé imádnivaló látvány, mikor egy (fiatal) apa a cuki gyerekével foglalatoskodik - legyen az játék, etetés, séta, bármi. Na ilyenből jön most 9!

Nem nagyon van aranyosabb, mint mikor egy szerető anya vagy apa kedvesen és láthatóan imádattal foglalkozik a kisgyerekével. Minék kisebb a gyerek, a cukiság nyilván annál inkább hatványozott. Na itt most 9 apáról lesz szó, nézzétek őket. Nekünk a lófarkat porszívóval készítő apu tetszett nagyon (figyeljétek mindkettejük teljesen nyugodt arcát, mintha tök természetes lenne, hogy ez így működik), ezen kívül a kissrác, aki mintha be lenne kötve a szeme, elhalad az őt tárt karokkal váró apja mellett :))

Ez is aranyos!

Apa és fia: 28 év - 28 fotó

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?