A 9 legédesebb apa, akit láttál

Valljuk be, eléggé imádnivaló látvány, mikor egy (fiatal) apa a cuki gyerekével foglalatoskodik - legyen az játék, etetés, séta, bármi. Na ilyenből jön most 9!

Nem nagyon van aranyosabb, mint mikor egy szerető anya vagy apa kedvesen és láthatóan imádattal foglalkozik a kisgyerekével. Minék kisebb a gyerek, a cukiság nyilván annál inkább hatványozott. Na itt most 9 apáról lesz szó, nézzétek őket. Nekünk a lófarkat porszívóval készítő apu tetszett nagyon (figyeljétek mindkettejük teljesen nyugodt arcát, mintha tök természetes lenne, hogy ez így működik), ezen kívül a kissrác, aki mintha be lenne kötve a szeme, elhalad az őt tárt karokkal váró apja mellett :))

Ez is aranyos!

Apa és fia: 28 év - 28 fotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Nosalty

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!