11 karácsonyi süti, amiket alaposan elrontottak

Nem mindig sikerülhet minden. Ezeknek az embereknek például nem sikerültek a karácsonyi sütijeik. Nézd meg az albumot és nevess, mielőtt bedarál a karácsonyi készülődés!

Veletek előfordult már, hogy nagyon megtetszett egy finomság receptje, képe, és azonnal el akartátok készíteni? És veletek előfordult már, hogy valami nagyon várt, nagyon lelkesítő finomság elkészítése sehogysem akart sikerülni? És olyan történt már, hogy a gyerekek beszálltak a főzőcskézésbe, és valahogy minden félrecsúszott? Nem, soha? Na, akkor feltétlenül nézzétek meg ezeket a képeke - ilyen az, amikor a konyhában kitűzött cél és az elért eredmény fényévekre van egymástól. Bár velem már előfordult a fenti kérdések mindegyike, így is nagyon jól szórakoztam a képeken, talán mert a saját bénázásomra ismertem bennük. Legközelebb én is inkább dokumentálni fogok ahelyett, hogy sírógörcsöt kapnék a letört fejű mézeskalács-figurák fölött.

És bár nem szép dolog mások nyomorán nevetni, szerintem ilyen esetekben szabad. Persze együtt a mesterszakácsokkal, akik közkinccsé tették a műveiket.

Ezen is jól szórakozhatsz!

Megmutatjuk a legmegdöbbentőbb konyhai rombolókat!

(via popsugar)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek