11 karácsonyi süti, amiket alaposan elrontottak

Nem mindig sikerülhet minden. Ezeknek az embereknek például nem sikerültek a karácsonyi sütijeik. Nézd meg az albumot és nevess, mielőtt bedarál a karácsonyi készülődés!

Veletek előfordult már, hogy nagyon megtetszett egy finomság receptje, képe, és azonnal el akartátok készíteni? És veletek előfordult már, hogy valami nagyon várt, nagyon lelkesítő finomság elkészítése sehogysem akart sikerülni? És olyan történt már, hogy a gyerekek beszálltak a főzőcskézésbe, és valahogy minden félrecsúszott? Nem, soha? Na, akkor feltétlenül nézzétek meg ezeket a képeke - ilyen az, amikor a konyhában kitűzött cél és az elért eredmény fényévekre van egymástól. Bár velem már előfordult a fenti kérdések mindegyike, így is nagyon jól szórakoztam a képeken, talán mert a saját bénázásomra ismertem bennük. Legközelebb én is inkább dokumentálni fogok ahelyett, hogy sírógörcsöt kapnék a letört fejű mézeskalács-figurák fölött.

És bár nem szép dolog mások nyomorán nevetni, szerintem ilyen esetekben szabad. Persze együtt a mesterszakácsokkal, akik közkinccsé tették a műveiket.

Ezen is jól szórakozhatsz!

Megmutatjuk a legmegdöbbentőbb konyhai rombolókat!

(via popsugar)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.