Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

11 étel, amely korlátlan ideig eláll

Tudtad, hogy van egy pár élelmiszer, ami gyakorlatilag egy örökkévalóságig eláll, és közben megtartja a minőségét? Ha nem, akkor most figyelj, mutatjuk, mit ne dobj a kukába!

Szuperjó, hogy kötelezik a gyártókat, írják rá termékeikre azok lejárati dátumát, de ezek a feliratok sokszor megtévesztőek. Először is, nehéz kisilabizálni a gyakorta elmosódott vagy hihetetlen helyeken található hangyabetűs nyomtatásokat. Figyelmesnek kell lennünk, nehogy összekeverjük a gyártás és a lejárat időpontját! Érdemes mindent megkóstolni, megszagolni, mielőtt kidobnánk, a gyártók ugyanis saját védelmük érdekében egy csomó mindenre sokkal rövidebb határidőt adnak. Döntsük el mi, elfogyaszthatjuk-e még az ételt az adott dátumon túl vagy sem. Vannak olyan élelmiszerek, amelyek helyes tárolás mellett egy örökkévalóságig elállnak. Most figyelj! Mutatunk 11 terméket, amelyet semmi szín alatt ne hajíts még ki!

Íme 11 élelmiszer, ami korlátlan ideig eltartható

via huffingtonpost.com

...és ezeket a cikkeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Sun, 2019-01-06 19:02

Nem tudom mire jó ez, hogy rákattintok egy címre, ahol az ígért téma helyett egy utasítás fogad, hogy kattintgassak tovább. Hát nem fogok, nem igaz, hogy azt a 11 ételnevet 11 további kattintással akarjátok felfedni... maradjon a ti titkotok akkor.