10+1 különleges gasztroajándék

Közeleg a karácsony - ajándéklázban égünk, listát gyártunk, rendelünk, vagy épp saját kezűleg készítünk. Jöjjön néhány tipp arra az esetre, ha ötlethiányban szenvednénk!

Bár a NoSalty Webshopban is számtalan karácsonyi ajándék közül válogathatunk, mi most mégis olyan különleges kütyüket, használati tárgyakat és mókás eszközöket szedtünk össze, amelynek láttán biztosan nem fognak csalódni a gasztronómia iránt elhivatott sorstársaink! Jöjjön hát a rénszarvas, a fogkrém és a graffiti, persze mindegyik szigorúan a kulinária szemszögéből megközelítve:

1. Borhűtő gyöngyök

Nem mindenki szereti a jégkockát, és vannak bizonyos italok, amelyekben alkalmazni sem lehet őket - ezeknek a golyóknak a segítségével azonban úgy hűthetjük az italunkat, hogy nem kell aggódnunk, hogy idővel az olvadás miatt károsul az ízélmény.

2. Fűszernövény frissentartó

A jövőben a fel nem használt fűszernövény-ágaknak nem kell a szemetesben végezniük. Ezzel a frissentartóval könnyen megóvhatjuk őket az elfonnyadástól, így felhasználhatjuk őket később is.

3. Jávorszarvas fogókesztyű

Ki mondta, hogy a konyhában mindig komolynak kell lennünk? A Boston Warehouse fogókesztyűi között mindenki megtalálhatja a maga kis kedvencét, akár a halak, akár a négylábú házi kedvencek felé húz a szíve.

4. Graffiti koktél shaker

Egy rész James Bond, egy rész Banksy és már meg is van a házibulik egyik alapvető kelléke, egy kicsit felturbózva.

5. Süti ízű fogkrém

A gyerekek és a fogkrém-gyűlölők kedvence lehet. Az sem egy utolsó gondolat persze, hogy ha esetleg valami édességre vágyunk, egyszerűen csak fogat kell mosnunk.

6. Molekuláris gasztronómia-készlet

Ha szívesen utánoznánk a nagyokat otthon, valamint kísérleteznénk a látvánnyal, az ételek textúrájával és ízével, akkor ez a készlet pont nekünk való!

7. Karácsonyi pulcsis süti-szett

Ha kötni nem is tudunk, legalább süthetünk magunknak igazi színes, illatos karácsonyi pulcsit.

8. Tükörtojás forma

Ezzel a formával minden reggelünk napsütéssel indulhat.

9. Bögre tábla

Jegyzetelhetünk, üzenetet hagyhatunk, rajzolgathatunk. A felhasználásnak csak a felület nagysága szabhat határt.

10. Pillecukor whiskyvel

A kiváló Kentucky Bourbon édes, testes és meleg aromája járja át ezeket a kis cukorkockákat. Ki tudna ellenállni?

+1 La Cuisine öntöttvas lábas

Végül persze nem tudtuk megállni, hogy a NoSalty Webshop új termékei közül ne emeljünk ki legalább egyet - ez a csodaszép edény az a típus, amit csak egyszer kell megvennünk, de még unokáink is ezt fogják használni! Tökéletes társunk lehet a konyhában, különösen a hétvégeken, amikor van időnk a lassan főtt ételek élvezetének hódolni. Formájától függően pörkölteknek, egyben sült csirkének, de a konfitált húsoknak is elengedhetetlen párja!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek