r
Nosalty Logó

Tatárbifsztek parmezánchipsszel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
SPAR
Tatárbifsztek parmezánchipsszel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 342 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2054 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 170 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1352.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    268 mg
  • Nátrium
    675 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    251 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    785 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    970 micro
Összesen 342 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    105.6 g

Zsír

  • Összesen
    87.6 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    804 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8116.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    1936 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    290 mg
  • Foszfor
    1606 mg
  • Nátrium
    4052 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    210.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    487.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1061 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    128 mg
  • D vitamin:
    176 micro
  • K vitamin:
    1508 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    586 micro
  • Kolin:
    643 mg
  • Retinol - A vitamin:
    669 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4712 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5820 micro
Összesen 2054 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    665.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    332 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    386 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    477 micro
Összesen 170 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lila hagymát, a főtt tojást, a kapribogyót és petrezselymet felaprítjuk, és alaposan összekeverjük. Sózzuk-borsozzuk.
  2. A kenyeret felszeleteljük, megkenjük mindkét oldalát vékonyan vajjal, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokos sütőben 5-6 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
  3. A parmezánt lereszeljük, és egy serpenyőt felforrósítunk. A reszelt sajtból kis kupacokat formázunk a serpenyőben, majd mikor már megolvadt, és elkezdett kisülni belőle a zsír, megfordítjuk, és a másik oldalát is aranybarnára pirítjuk.
  4. A vajas pirítósokat megkenjük a tatárral, majd a tetejére teszünk egy keveset a hagymás-tojásos keverékből, és beleszúrunk egy-egy parmezánchipset.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 971
  • Feltöltés dátuma: 2018. március 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ízlelőbimbókat kényeztető fogás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek