19 szaftos gombapörkölt-variáció

Imádjuk a magyar konyhát, már csak azért is, mert szinte bármiből lehet pörköltet főzni. A gombapörkölt egy kifejezetten őszi étel, ami a gombaszezon elsőrendű fogása.

A kirándulók és gombagyűjtők számára is kiemelten fontos, hogy saját és családjuk egészsége érdekében kizárólag gombaszakértő által megvizsgált gombát használjanak ételeik készítése során.Házalótól, ismerőstől gyűjtött gombát ne fogadjunk el! 6 év alatti gyermeknek gombás ételt ne tálaljunk fel! A gombával készült fogást elkészülte után a lehető legrövidebb időn belül fogyasszuk el, és ha lehet, ne tároljuk.

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Mézeskalácscsigák

Mindenki imádja a mézeskalácsot, ezt a szuper fűszeres tésztát azonban akár csigaformában is elkészíthetjük. Így tettünk most mi is, és fűszeres vajkrémmel megkent édes tekercseket ...

Hókifli lekvárral töltve

Porcukorba csomagolva várja az édességre éhes szájakat ez a hókifli. Az omlós linzertésztából készült finomság hosszú ideig eltartható, így még jóval az ünnepi készülődés ...

Cukormentes, ünnepi panna cotta

Ha nincs sok időtök elkészíteni az ünnepi desszertet, akkor ez az elegáns panna cotta a megmentésetekre siet! Alig 10 perc aktív munka van vele, a végeredmény azonban egy letisztult, finom, ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kocsonya ahogy anyukám készíti

Általában télen készíti anyukám a kocsonyát, az egyik kedvenc ételem. Karácsony napján, amikor díszítjük a fát, reggel vagy délben kocsonyát eszünk. Nagyon jó emlékek fűznek ...

Tejfölös gombapörkölt

Az egyik kedvenc húsmentes pörkölt, amit tényleg nagyon szeretek, az a gombapörkölt! Ezzel a recepttel pedig roppant gyorsan el tudjuk készíteni, próbáljátok ki.