Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkában sült camembert sajt

Sonkában sült camembert sajt
Sonkában sült camembert sajt
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors, mégis különleges előétel. Önálló fogásként, vacsorára is megállja a helyét.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Lehet kapni fűszeres camembert sajtot. Ezzel is érdemes kipróbálni.
Nem muszáj Serrano sonkából készíteni. Vettem hajszálvékonyra szeletelt osztrák parasztsonkát, ami lényegesen kedvezőbb árban van, mint spanyol "testvére", és nagyon finom lett!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtokat 3-3 részre vágjuk.
  2. Betekerjük 1-1 sonkába.
  3. Egy serpenyőben az olívaolajat felhevítjük, és körben megsütjük rajta a sajtokat.
  4. Paradicsommal és pirítóssal tálaljuk.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 16 611
elküldve: 5
receptkönyvben: 447
elkészítve: 13/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: spanyol
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sült camembert sajt sonkában, Serrano sonkában sült camembert sajt

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

wm21
wm21 Sat, 2014-07-12 11:37

Nagyon finom volt, pofonegyszerű! Csak azt nem tudom, hogy miért nem jutnak Nekem eszembe ilyen jó receptek!

Danzka29
Danzka29 Tue, 2012-02-21 11:17

Legyetek szívesek segíteni... a sajtot mennyire kell betekerni? Teljesen? Vagy csak körben az egyik oldalán? Ha jól látom a fotón is így van. Nem folyik így ki? Köszönettel: egy kezdő

Tóth Krisztina
Kiki / Tóth Krisztina Tue, 2012-02-21 12:30

Szia! Én csak körbetekertem. Egy kicsit kifolyik, de az nem nagy baj. Ha nem szeretnéd, akkor próbáld meg teljesen betekerni a sajtokat. Üdv Kiki

skatyca
skatyca Mon, 2012-02-06 18:50

Hmmm... ez nagyon finom volt! Én a grill sütőben készítettem, feketeerdő sonkával és a paradicsomot is ott grilleztem mellé. Köszi a receptet.

345
camembert sajt 320 g
serrano sonka 100 g
olívaolaj 3 ek
paradicsom 4 db