Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Te is megvásárolhatod Reese Witherspoon étkészletét!

Reese Witherspoon életmódmárkája csodaszép, indigó étkészletet, asztali futót és szalvétákat dobott a piacra.    

Reese Witherspoon  Draper James nevű, az amerikai dél szellemiségét idéző életmódmárkája immár másodszorra működik együtt a Crate & Barrel lakberendezési cikkeket árusító céggel. Egy olyan kifinomult kollekciót hoztak létre , amely a tompább fényű őszbe élénk, harsogó, még a nyarat idéző hangulatot csempész.

Az Indigo Vine névre hallgató kollekció hangulatát az indigókék és a fehér friss párosa határozza meg. Étkészlet, tálalótálak, textil szalvéták és asztali futók alkotják a kollekciót. Könnyed indák, fonottkosár-minták, nagy virágok dominálnak a termékek felületén. 

Crate & Barrel célja az volt, hogy olyan termékeket dobjanak piacra, amelyek a klasszikus és a kortárs jellemzőket preferáló ízlésnek is megfelelnek. 

A kollekció egyes darabjait már körülbelül  5300 forintért, míg másokat körülbelül 21 ezer forintért meg lehet vásárolni. Ha az alábbi linkre kattintasz, te is rendelhetsz egy indigó darabot magadnak - az igaz, hogy postaköltségnek 10 ezer forintot hozzá kell még adni a végösszeghez. 

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Meghan Markle jótékonysági szakácskönyvet jelentet meg - Vajon mit főzött ki a hercegné?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!