Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Suzanne Saroff vizespoharak mögül fotózza az eltorzult ételeket - és mi odáig vagyunk

Ha egy amerikai fotós nevét jegyzitek meg (mondjuk az évben), akkor legyen ő az. Suzanne Saroff élénk, erőteljes színű, tűéles fotóival egyből kedvencünk lett.

"Hi, I am a NYC based photographer.  I was born and raised in Missoula, Montana. Through my work I seek to find new ways of interpreting our reality" - mutatkozik be szerényen saját weboldalán Suzanne Saroff. New York-i fotós a Montana-beli Missoulából, aki képeivel a valóság másfajta értelmezésére törekszik. Ennyi.

És sikerül is neki. Nekünk nagy kedvencünk lett - bár mi most elsősorban étel témájú képeire fókuszáltunk, de érdemes egész portfólióját áttekinteni.

Szeret a színekkel, a fényekkel, az üveggel, illetve az üvegen megtört fénnyel és árnyékkal játszani - fő tematikái a gyümölcsök és a növények, virágok.

Mondjuk weboldalán vagy Instagramján.

Kiemelnénk Perspective nevezetű projektjét, amely során vízzel telt üvegpoharak mögé állított tárgyakat állít lencséje elé - a torzult, eldeformálódott ételek, gyümölcsök és zöldségek felnagyítódnak, torzulnak, változnak. Hogy fest egy hal fejétől a farkáig, ha random sorrendben felsorakoztatott darabokban kerül a vizespoharak mögé? Milyen hatást kelt a vörösbor, a padlizsán és a piros szőlő intenzív lilasága a víz hatására?

Lássuk étel témájú fotóit - becsempésztük egy-egy új projektének képeit is:

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ezek a fotorealisztikus gyümölcsfestmények totál elvarázsolnak hangulatukkal

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!