Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ha szereted fotózni a kajádat, és szívesen bámulnád más ételfotóit is, ide gyere!

Manapság szinte minden fiatal első dolga, hogy lefotózza a kaját, amit elé raknak - te is ilyen vagy? Akkor ezt a programot és ezeket a képeket imádni fogod!

FOODPLAY / GASZTROJÁTÉK címmel indul kortárs ételfotó-kiállítás most csütörtökön a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, és egészen május 12-ig megtekinthető.

Ha érdekel az ételfotózás, ha a kaja érkezésekor/elkészültekor te is előbb veszed elő a telefonod, mint hogy beleharapnál, itt a helyed. A kiállítást megnyitja Winkler Nóra, kurátor Flanek Péter.

"Manapság gyakran beszélünk a gasztronómia forradalmáról, amelyhez természetes módon kapcsolódik a kortárs képi megjelenítés is...ez az a terület, ahol úgy érezhetjük, hogy belőlünk is könnyen válhat mesterszakács vagy éppen ínyenc.

Az ételfotók minősége természetesen igen változatos képet mutat...az egyik végponton a tisztán funkcionális igénnyel létrehozott, étvágygerjesztő ételképeket látjuk...a másikon a mögöttes tartalmakat hordozó, autonóm műalkotásokat...

A kiállítás elsősorban az utóbbi terület alkotásait és azok alkotóit szeretné bemutatni, széles nemzetközi kitekintéssel. Helyet kap itt néhány tisztán képzőművészeti munka is, de az alkotások zöme mégsem önálló művészeti projektek eredménye, hanem stílusteremtő fotográfiai magazinok, internetes oldalak felkérésére vagy termékreklámként készült produkció" - írják a szervezők az esemény oldalán.

Részletek:
 

Helyszín:
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, Korona tér 1.

A kiállítás 2019. március 21-május 12-ig látogatható.

A kiállító művészekről bővebb infót itt találtok!

Facebook-esemény itt.

Ezt is nézd meg az oldalon!

Ez a legrózsaszínebb és giccsesebb sütisoldal, amit láttunk 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!