Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyorsétteremben született meg egy baba, és már állást is kapott

Olyan jó sztorival kevesen tudnak majd előállni, mint Gracely Griffin, aki július 17-én született meg - egy gyorsétteremben.  

Gracelyn Griffinnek biztosan mindig lesz egy jó sztorija, ha éppen olyan helyzetbe kerül, hogy muszáj valami vicces dologgal oldani a hangulatot. Gracelyn ugyanis egy  Chick-fil-A gyorsétteremben született. 

Július 17-ének estéjén a texasi Falon Griffin úgy érezte, megindultak a szülési fájdalmai. Férjével, Roberttel és két lányukkal elindultak a kórház felé, de útközben megálltak egy Chick-fil-A étteremnél, hogy a gyerekeket leadják egy barátjuknak. Az anyuka szülése már meglehetősen előrehaladott fázisban volt, és az asszony úgy érezte, muszáj használnia az étterem mosdóját. A probléma az volt, hogy a 10 óra után a Chick-fil-A már bezárt.

A pár elkezdte ütni az étterem üvegét, hogy valaki engedje be őket. Végül beengedték őket, és a kismama a mosdó felé vette az irányt. Nem sok idő telt el, és az üzletvezető, Brenda Enriquez kiabálást hallott a mosdóból. Az üzletvezető szaladt az édesapához, aki éppen a két lányukat adta át a barátainak. Amikor Robert meglátta a feleségét, egyértelművé vált számára, hogy nem fognak tudni beérni a kórházba időben.

Hívták a mentőket, majd az apa úgy döntött, belevág a szülés levezetésébe. A veszélyeztetett terhes édesanya érthető módon nagyon aggódott. 

Az apa jól vette az akadályokat, még a kislánya nyaka köré csavarodott köldökzsinórt is volt lelkiereje meglazítani. 10 percen belül azért megérkeztek a mentők is, és gondoskodtak a családról. 

A kisbabát az étteremlánc elhalmozta ajándékokkal: élete végéig ingyen falatozhat a Chick-fil-A-ben, ráadásul az első szülinapján bulit is rendez számára az étterem. Ha mindez nem lenne elég, amint betölti a 14. életévét, Gracelyn munkát is kaphat az étteremben - persze csak ha erre vágyik. 

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon? 

Mitől szűz egy olívaolaj? Annyit elárulunk, nem a szemérmessége az oka

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!