Falnád ezt a cuki kiskutyát? Van, aki megteszi!

Kiskutyákat mifelénk nem szokás befalni, de Taiwanon ezzel is megpróbálkoznak.    

Mindannyian imádjuk a kiskutyákat, és ugyanígy vagyunk a fagyival is. De mi van, ha ezt a két kedvencet kombináljuk. Egy taiwani étteremben vállalkoztak erre a lehetetlennek tűnő feladatra. Na nem kiskutyából csináltak fagyit, hanem fordítva: fagyiból formáztak kiskutyát.

AJ.C.co Art Kitchen munkatársai akár öt órát is eltöltenek azzal, hogy óvatos munkával kifaragjanak egy ilyen kis ehető állatot. Háromféle kiskutyát lehet befalni, háromféle ízben.

A labradornak earl grey aromája van, a mopsz csokis, a shar pei pedig földimogyorós ízű.

Minden darab 1300 és 2600 forint körüli áron találhat gazdára - nem is olyan nagy ár egy ilyen "ennivaló" kutyusért.

via Delish

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

430 forint egy Michelin-csillagos menüért - Ilyen nincs és mégis van!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!