Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezeket a Stranger Things inspirálta fagyikelyheket bármikor megkóstolnánk

Mivel a harmadik évad tele van cukrosabbnál cukrosabb, isteninek látszó fagyikelyhekkel, várható volt, hogy valaki piacra dobja ezeket a meseszérű édességeket.

Nemrég mi is megírtuk, hogy az amerikai fagyizó franchise, a Baskin-Robbins a Stranger Things harmadik évadához pop-up cukrászdát nyit, a sorozatban látható Scoop Ahoy mintájára. Sajnos Kalifornia elég messze van ahhoz, hogy lemaradjunk erről élőben, de azért a képekben kigyönyörködhetjük magunkat!

Mivel a harmadik évad tele van cukrosabbnál cukrosabb, isteninek látszó, valószínűtlenül meseszerű fagyikelyhekkel, várható volt, hogy valamelyik cég ebből inspirálódva készít Stranger Things édességeket. A Baskin-Robbins most is lecsapott a lehetőségre, és a Starcourt pláza fagyikölteményeiből kiindulva speckó édességeket kreált!

Természetesen hivatalos megállapodás is született  az új, szezonális termékekről a Netflix és a fagyizólánc Baskin-Robbins között, melyek még az évad indulása előtt debütáltak.

Először is, itt az Eleven’s Heaven, ami egy gofriból kiinduló, cukorszórásos, csokiborításos álom - komolyan, ahogy leírom, összefut a nyál a számban. Eleven, a sorozat egyik legfontosabb karaktere még egy édességet inspirált, az Elevenade Freeze-t, egy limonádés, vaníliafagyis ital.

Na, nem csak a hősöknek jár a saját fagyikehely, a Demogorgon Sundae a fő gonosz ihlette, mesterien ötletes édesség: a gofricsúcsban végződő fagyi vörös cukorszórást kapott, amivel valószínűleg az Upside-Down szörnyetegének nem éppen békés természetére utalnak. Upside-Down ízesítésű fagyi is készült egyébként, ami ténylegesen fejjel lefelé áll!

Emlékeztek a karácsonyi fényekre, amiket Joyce Byers (Winona Ryder) használt az első évadban? Nos, ezeket a jeleneteket édes pizzaként álmodták meg a Baskin-Robbins cukrászai, a tészta Snickers-ízű krémet kapott, és M&M’s cukorkák biztosítják a színes fények illúzióját. Természetesen, a StrangerThings-kiadású, dobozos fagyik sem maradhattak el, mi pedig reménykedünk, hogy valamelyik hazánkban is jelen lévő nagyvállalatnak eszébe jut hasonlókkal előrukkolni!

Ezt láttad már?

Stranger Things tematikájú, csodás kelyheiről híres fagyizó nyílik

via Nerdist

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!