Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Drew Barrymore saját tervezésű étkészleteit látnotok kell - ráadásul egészen elérhető áron osztogatja őket!

Az E.T. egykori sztárja most egészen új vizekre evezett, jócskán túl a színészeten - nem mással rukkolt elő, mint saját tervezésű edénykészletekkel!

Úgy tűnik, negyvenen túl néhány színésznél bekapcsol a kapuzárási pánik, vagy egyszerűen csak alábbhagy a foglalkoztatottság, a frusztráció pedig egy merőben új területre való kreatív berobbanásban manifesztálódik - Gwyneth Paltrow gagyi ezoterikus, sokszor igen átverésgyanús egészségközpontú webshopja, a Goop után most itt van Drew Barrymore saját tervezésű edénykészlete, home-dekor termékei, illetve 'vintage" bútorai - a Drew Barrymore Flower Home széria.

Gúnyt félretéve - a dolog egészen szimpatikus, mert ezek a darabok (home-dekor cuccok, lámpák, bútorok, edények, stb.) végre elérhető árúak, és tényleg szépek. A legolcsóbb termék 5 ezer forint, a 4 személyes, sokdarabos edénykészletért 60 dollárt (17 ezer forint körüli összeget) kérnek, leghúzósabb áron pedig egy mid-century ('50-es éveket idéző) szófát szerezhetünk be, az 256 ezer forintba kerül. 

Az értékesítés egy napja tart, de fogyóban a készlet - a negyedik, Palm Springs Pink névre hallgató készlet például már most sold out.

Az edények 4 különféle mintával érkeznek, és mindegyik készlet 4 salátás tálból, 4 lapos tányérból, 4 kisebb és 4 nagyobb tálkából áll - 4 személyre. 

"Mindig is szerettem vidám terekkel-helyekkel, meglepő mintákkal, formákkal és stílusokkal, színekkel és textúrákkal körbevenni magam. Új homedekor-kollekciómat és bútoraimat is ez a szenvedély ihlette, remélem, titeket is inspirálnak."

Kollekciója mintegy 200 termékből áll, szezononként megújuló darabokkal, melyek kizárólag a Wallmarton, a Jet.com-on és a Hayneedle.com-on rendelhetők.

Ezt láttad már?

FacérKonyha: Reggeli különkiadás - Az 5 perces villantós, tojásos-sajtos-baconös szendó

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!