Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés "kamuvadas", amit fél óra alatt összedobhatsz

A mézes-mustáros csirke elmehetne akár egy kamuvadasnak is, mert ízben ugyanazt hozza, csak éppenséggel a rajttól számítva 30 perc múlva már eheted is!

A mézes-mustáros csirke volt az első olyan kaja, amit anno én, egyedül, mindenfajta segítség nélkül össze tudtam dobni magamnak. És most nem ám az üveges verzióról beszélek, hanem tényleg én csináltam, az elejétől a végéig. Minden bizonnyal pont ezért foglal el kiemelt helyet a szívemben, meg lehet azért is, mert a végén azért eléggé hasonlít egy "kamuvadasra", csak éppenséggel ez a verzió jó fél óra alatt megvan.

RECEPT

 

Mézes-mustáros csirkemell - Kattints!

Az évek alatt finomítgattam a technikán. Persze azért még most sem bonyolítom túl, csak teszek hozzá egy kis gyömbér és chilit, hogy még fűszeresebb legyen, na meg ha van éppen otthon, akkor többféle mustárral dobom föl.

Angol mustárt is rakok bele a jó intenzív színe miatt, de krémes dijoni is kerül bele, mert szerintem ez illik a legjobban ehhez a kajához. Ha pedig van, akkor egy kis magos mustárt is adok hozzá az apró kis mustármaggyöngyök miatt.

Azt hiszem, rizzsel szokás enni “hivatalosan”, már ha létezik ilyen, de én valamiért szerintem a tészta jobban megy hozzá, úgyhogy én így eszem!

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

"Ha nem vagy alázatos, és nem rajongsz a modelledért, akkor semmi értelme az egésznek" - interjú Puskás Nórival

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!