Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

3 medvehagymás recept - így még tuti nem próbáltad a tavasz első kedvencét!

A tavasz első sláger alapanyaga a medvehagyma, amihez idén is friss recepteket hoztunk nektek! Legyetek résen, és addig főzzetek vele, amíg tart a szezon!
Sokszor kifejtettem már az álláspontomat a medvehagymáról. Többek között azt, hogy számomra érthetetlen, amikor beteszik a fólia alá ezt a vadon termő növényt csak azért, hogy minél előbb és minél drágábban ki lehessen vinni a piacra. Idén odáig fajult a helyzet, hogy leszedték a még szinte bébi medvehagyma-csökevényeket, és bár azt gondolhatta volna az ember, hogy koncentrálódott bennük az íz, de nekem az volt a tapasztalatom, hogy totális jellegtelen, karaktervesztett volt mindegyik fiatal hajtás.
 
Így az én tanácsom, hogy legyünk türelemmel, és lehet, hogy két héttel később tudjuk megcsinálni a hőn áhított medvehagymás pogácsánkat, de annak legalább lesz íze, és nem irreális áron daraboljuk bele a fűszert.
 
De persze értem én, miért olyan nehéz kivárni az időt, hiszen ez az első tavaszi zöld, az egyik első friss, idei alapanyag, ami azt hirdeti, hogy vége a fázós napoknak, és hamarosan beköszönt a jóidő. Emellett szuperül belepakolható nagyon sok ételbe, fokhagymapótléknak is. Így tettem idén én is, nekem ez a 2019-es medvehagyma-válogatásom:
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!