Tészta plusz (főként) gyümölcs: a képlet egyszerű, a végeredmény azonban sokféle lehet. A mai napi tippünkben megnéztük, mi a különbség a pite, a galette és a tart között, és kiderül, miért a galette az egyik legegyszerűbb finomság, amit elkészíthetsz.
Van itt sült csirkecomb chorizóval, lecsós galette, shakshuka, zöldcurry, töltött gomba és nyári saláták is dögivel. Válassz, ha tudsz, szuper szépek, színesek és paradicsomosak!
Kedden belecsapunk a lecsóba, vagyis egy lecsós, zöldséges galette készítésébe, ami előtt zöldellő mángoldlevest, utána pedig túrós-szilvalekváros finomságot kínálunk.
Ha csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!