A cukrászat néha olyan, mint egy sűrű erdő, amiben folyton eltéved az ember. Például a különböző vajkrémek témája is nehezen navigálható, de ne aggódjunk, itt a segítség!
Blaha környéke, kora délután, masszív éhség. A gyorséttermeket kilőnénk, mégis valami sebtében elkészülő és laktató ételre lenne szükség. Így jutottunk el először a Nokedlish-be, aztán még egyszer és még egyszer…
Ugyan paradicsomot egész évben kaphatunk a boltokban, az igazán ízes, lédús, egyszóval tökéletes termény ideje csak nyáron érkezik el. Erre még mindig várnunk kell egy kicsit – aki nagyon nem bírja, „csaljon” az alábbi ízfokozókkal.
Sokan ódzkodnak a különböző töltött zöldségektől, így a töltött padlizsántól is, amely averziónak gyakran egy negatív múltbéli élmény adja az alapját – nézzünk hát most pár trükköt, ami a jövőben segít majd kikövezni az utat a fogás megkedvelése felé.
Közeleg anyák napja, szerencsére még épp annyira távol van, hogy akár egy komolyabb hangvételű süteménynek is nekiveselkedjünk. Hiszen anyukáink úgyis megérdemlik az eleganciát!