12 sós kence, melynek a gyerek szendvicsében is helye van
Ha a sima vaj helyett valami mással kennénk meg a gyerek szendvicsét, akkor válasszunk valamilyen házi készítésű sós kencét.
NosaltyHa a sima vaj helyett valami mással kennénk meg a gyerek szendvicsét, akkor válasszunk valamilyen házi készítésű sós kencét.
NosaltyIgen, a rostos ivólé mellé felváltva majszoltunk zsíros deszkát hagymával, mézes-teavajas vagy túrókrémes, esetleg gyanús húskrémes/tepertőkrémes fehérkenyeret. Nosztalgiázzunk!
NosaltyMennyei ízesítésű, gyorsan elkészíthető sós szendvicskrémeket mutatunk, amelyek reggelire és vacsorára is szuper finomak!
NosaltyNem kertelünk: a házi tepertőkészítés ha nem is veszélyes, de szagos üzem, de a zsír kedvelőinek kedvence lehet. Még ha van is egy jókora ablak a konyhánkban, garantált, hogy a konyha és a környéke napokig "illatos" marad. Cserébe isteni mangalicatepertőt majszolhatunk, nagyon boldogan.
Karsai RoniHa már unod a vajat, válassz egyet ízletes sós krémjeink közül! Tojáskrém, tepertőkrém és zöldséges kencék egyaránt könnyen elkészíthetőek, rajtad áll, melyiket választod!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...