A házi majonéz ugyan önmagában is egy csodás, ízgazdag kondimentum (tehát szósz), de gyakran szüksége van némi aromás kiegészítésre, hogy tényleg révbe érjen. Az alábbiakkal például érdemes próbálkozni.
A kebab nyársra tűzött, sistergő, zamatos ételek képét idézi, húsok, zöldségek és csábító fűszerek ínycsiklandó keverékét. Azonban sokkal több, mint egyszerű, grillezett finomság: kulináris kultúra, történelem és hagyományok bonyolult szövevénye, amelyet korokon és földrészeken átívelő események alakítottak.
A forrólevegős sütő forradalmasítja a mindennapi főzést, lehetővé téve, hogy pillanatok alatt elkészüljön az ínycsiklandozó vacsora. Ebben a cikkben bemutatunk öt egyszerű és gyors receptet, amelyekkel könnyedén varázsolhatunk finom ételeket az asztalra, legyen szó ropogós csirkeszárnyakról vagy sajtos krumpligolyókról.
Igazán nyáriasra sikeredett a mai menünk: a zöldséglevesbe csurgatott tészta kerül (izgalmas, mi?), a klasszikus paradicsomos káposzta természetesen oldalassal érkezik, míg az étkezést könnyed gyümölcssaláta zárja.
Június 3-án, hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, a hazai gasztronómiai élet legjelentősebb eseményét, melyet évről évre hatalmas várakozás előz meg.