Az ok, amiért soha ne egyél narancsot lefekvés előtt
Ha pihentető alvásra vágysz, akkor semmiképpen se egyél narancsot közvetlenül lefekvés előtt. Mondjuk is, hogy miért!
NosaltyHa pihentető alvásra vágysz, akkor semmiképpen se egyél narancsot közvetlenül lefekvés előtt. Mondjuk is, hogy miért!
NosaltyA reflux megkeserítheti a mindennapjaidat, épp ezért fontos, hogy ne fogyassz olyan ételeket és italokat, amelyek rontanak a helyzeten.
Szász NóriA paradicsomleves tökéletesítésében sokan sok különböző alapanyagra esküszünk. Ezek igen különbözőek lehetnek, és elég valószínű, hogy a szódabikarbóna nem szerepel közöttük. Pedig ott a helye.
Lakos BenedekAz alufólia egy igen praktikus anyag, ami rengeteg mindenre használható a konyhában, akadnak azonban olyan helyzetek, amikor nem érdemes vagy kifejezetten káros bevetni. Lássuk, mikor nem ajánlott az alufólia!
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.