sáska

Csak erős idegzetűeknek! Végigkóstoltuk az ehető rovarokat és lárvákat -...

A keleti kultúrákban mindennapos, a nyugati ember számára viszont elsőre mindenképpen idegen látvány a rovar a tányéron. Az Európai Bizottság az elmúlt egy évben három rovarfélét is emberi fogyasztásra alkalmasnak ítélt, így a FuriMuri legújabb részében mi is kipróbáltuk, milyen az íze a lisztkukacnak, a házi tücsöknek és a vándorsáskának, valamint a szaftos, roppanós selyemhernyólárvának.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!