Mit főzzek ma? Zöldségleves, borsos tokány és sárgabarackos sütike vár
Éhesek vagytok? Zöldségtől roskadó borsóleves, klasszikus borsos tokány és a tetejében egy fenséges barackos pite lesz a mai menüajánlatunk.
NosaltyÉhesek vagytok? Zöldségtől roskadó borsóleves, klasszikus borsos tokány és a tetejében egy fenséges barackos pite lesz a mai menüajánlatunk.
NosaltyNem csak finom, de egészséges is a sárgabarack, melynek éppen ezekben a hetekben van szezonja. A puha, édes gyümölcs süteményben és lekvárként is imádnivaló, ha azonban megtudod, mennyire jót tesz a szervezetnek, egészen biztosan nem fogsz neki ellenállni.
NosaltyAz egyik legfinomabb és legkényesebb gyümölcs, amelyből a magyarok kedvenc lekvárja készül, de süteményben, levesnek, fagylaltként, grillezve húsok és sajtok mellé, sőt salátában is megállja a helyét. A sárga- vagy kajszibarack ezer arca.
Szekeres DóraAz őszi- vagy a sárgabarack a favorit nálad? Mindkettő? És vajon melyik finomság az, amit a csillagok a héten neked ajánlanak? Kiderül!
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.