retekleves

Húsvéti kedvencek – retekből készítsünk levest, salátát, savanyút

Minden ünnepkörnek, így a húsvétnak is megvannak a maga tradicionális fogásai, alapanyagai. Ezeket általában minden évben a megszokott módon készítjük el, amivel persze semmi probléma nincsen. Azonban egy kis kísérletezés még soha nem ártott senkinek. Nem kell újra feltalálnunk a spanyolviaszt, épp elég, ha egy kicsit szabadon engedjük a fantáziánkat, és kedvünkre alkotunk. Ez a cikksorozat ebben nyújt segítséget.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Autentikus koronázási csirke

Angliában járva nincs olyan hipermarket, de még sarki kisbolt sem, ahol ne jönne velünk szembe a koronázási csirke valamilyen formában. Ezt az ikonikus fogást II. Erzsébet királynő ...

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...