13 házi pizza, ami ezerszer jobb, mint a bolti, hidd...
Pizzát otthon? Naná, készítsétek el ezeket a fantasztikus variációkat, ráadásul annyira sok feltéttel tudtok majd játszani! Szuper program családilag és barátokkal is.
NosaltyPizzát otthon? Naná, készítsétek el ezeket a fantasztikus variációkat, ráadásul annyira sok feltéttel tudtok majd játszani! Szuper program családilag és barátokkal is.
NosaltySajt, gomba, szalámi – ezeket a pizzafeltéteket mind ismerjük és szeretjük, de ha nem lépünk túl rajtuk néha-néha, nem lesz alkalmunk megszeretni más ízeket a lepényen. Az pedig mégsem lenne jó, igaz?
Lakos BenedekValószínűleg azért szánjuk rá magunkat az otthoni pizzasütésre, mert jobban szeretjük a házi lepényt a rendeltnél vagy a boltinál. Ilyenkor pedig érdemes tényleg mindent beleadni, minden apró hibát elkerülni. Például az alábbiakat.
Lakos BenedekMár otthon sem nehéz jó minőségű pizzát készíteni, főleg akkor nem, ha van hozzá egy egész tarsolynyi tanácsunk. A mai Napi Tipp ezeket hozza, készítsük a sütőt!
Lakos BenedekA pizzasütés nem a legbonyolultabb konyhai feladat, persze ez nem jelenti azt, hogy jó pizzát sütni könnyű lenne. Az igazán finom lepényhez kell egy-két trükk, a mai Napi Tipp ezek közül hoz el egy újat.
Lakos BenedekSokan nem szeretik, ha a pizzát és az ananászt egy mondatban említi valaki, a kulináris világ általában morcos lesz ettől a kombinációtól. Pedig igenis van létjogosultsága az ananásznak a pizza közelében, csak nem úgy, ahogy gondolnánk.
Lakos BenedekNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.