Ne csak csodálatosan finom, de szemetgyönyörködtető sütemények is kerüljenek az ünnepi asztalra. Karácsonykor bátran bevethető, őzgerincformában készült édességeket hoztunk.
Egyszínű vagy csíkos, töltött vagy sima, bármilyen őzgerinces süteménnyel meglephetjük a családot egy nagy ebéd után. Azokra is gondoltunk, akiknek már nincs klasszikus, hullámos őzgerincformája (hiszen az íz a fontos, nem a forma).
Elég egy őzgerincforma, a klasszikus és újszerű ízvilágot hozó recepteket pedig mi hozzuk el nektek, hogy az ünnepi asztalon ilyen csodás sütemények díszelegjenek.
Tökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.