Idén is Óbudára kell mennünk az év legjobb cukrászdájáért
2023-ban ismét az óbudai Málna The Pastry Shop az év cukrászdája az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz listáján, ahol további mennyei cukrászdákkal is megismerkedhettek.
Nosalty2023-ban ismét az óbudai Málna The Pastry Shop az év cukrászdája az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz listáján, ahol további mennyei cukrászdákkal is megismerkedhettek.
NosaltyNégy évvel ezelőtt nyitotta meg Kolonics Zoltán és felesége, Varga Ágnes aprócska boutique cukrászdájukat a Kolosy tér közelében, azóta pedig minden évben szerepeltek a Dining Guide legjobb cukrászdáit összegyűjtő listán, idén pedig elnyerték az Év Cukrászdája címet. A szakmai elismerésen túl mégis a magyar vendégek a legfontosabbak számukra. Komoly törzsközönség jár hozzájuk, akiket hétköznap 14-15-féle süteménnyel várnak, hétvégére pedig 20 különleges, jellegzetesen „Málnás” desszert kerül a pultba. Kolonics Zoltánnal beszélgettünk.
Szász Nóri2022-ben az év cukrászdája az óbudai Málna The Pastry Shop lett az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz listáján, ahol további mennyei cukrászdákkal is megismerkedhettek.
NosaltyMennyi mennyei finomság sorakozik ma az étkezőasztalokra! Tojásleves, ezúttal nagyon finoman, tarhonya, sültpaprikával spékelve és egy kis rózsavizes muffin is érkezik.
Macsuga ViktóriaA Nébih kivonta a forgalomból a Mama Gyógynövényei Hibiszkuszvirág teát, mert idegen anyagot találtak benne.
NosaltyAz adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
NosaltySokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
A gyaloglás nem csupán egészséges választás, hanem olyan tevékenység, amely, ha rendszeressé válik, hosszú távon hozzájárul a hasi zsír csökkenéséhez és általános jó közérzethez.
Az adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...