levendula

A levendula 4 jótékony hatása, amiért hálás lesz a tested

A levendula sokoldalúsága miatt gyógy-, fűszer- és dísznövényként is beivódott már a köztudatba. Erős illata képes az egész kertet megtölteni finom aromával, és egy gombóc levendulás fagylalt is jólesik a melegben. Arról nem beszélve, hogy látványnak sem utolsó az apró, lila szemekből összeálló bokros virág. Összegyűjtöttük nektek, milyen jótékony hatásai vannak a levendulának, ha a testedről van szó!

Balogh Lilla

A legmerészebb fagyi levendulával és earl grey teával készül

Igazi ínyenceknek hoztuk ezt a fagyit, ami bár elsőre kicsit extrémnek tűnhet, mégis meglepően egyszerű az elkészítése. Ha rajongsz az earl grey teáért és a levenduláért is, itt az ideje, hogy fagyi formájában megkoronázd velük a nyár utolsó napjait. Vigyázz, csak az igazi kulináris kalandvágyóknak ajánljuk!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

5 módszer, hogy okosan újrahasznosítsd a régi ruháidat

Alapvetően évente egyszer érdemes átnézni a gardróbunkat, hogy ne legyen tele felesleges darabokkal: így helyet csinálhatunk az új ruháknak, és sokkal rendezettebb lehet a ruhásszekrényünk is. De mit csináljunk azokkal a farmerekkel, pólókkal és társaikkal, amiket ilyenkor kiszelektálunk?

Szabó Anna

További cikkek