Mit főzzek ma? Kókusztejes sütőtökleves, maradékmentő húsos tészta és tojáslikőrös...
Mindenképpen finomat akartunk mára hozni nektek, de egyben a praktikusságra is gondoltunk, ezért a három fogásból kettő maradékmentő recept lesz, íme:
NosaltyMindenképpen finomat akartunk mára hozni nektek, de egyben a praktikusságra is gondoltunk, ezért a három fogásból kettő maradékmentő recept lesz, íme:
NosaltyBizony, még a legjobb konyhákban is előfordul, hogy a bevásárolt vekniből megmaradt (és megszárad) egy nagyobb darab. Ilyenkor a kidobás és a pazarlás helyett jobban tesszük, ha a kreativitás és a maradékmentés felé fordulunk: például az alábbi gyors, ízes, laktató recepttel.
Hering AndrásNyakadon a száraz kenyér, a maradék lencse, hús vagy zöldségek, esetleg a jobb napokat is látott bejglidarabkák? Mentsd meg velünk!
NosaltyMai menünkben húst mentünk hortobágyiba, sült céklát teszünk a salátánkhoz, és még egy madártejet is összehozunk a megmaradt tojásfehérjéket használva.
Macsuga ViktóriaNemcsak finomak együtt, keverékük a szív- és érrendszer egyik legjobb természetes támogatója is lehet. A hibiszkusz és a rooibos hatásairól:
Németh OrsiA levelek összeérése nemcsak esztétikai kérdés: a zsúfolt elrendezés betegségekhez, kártevők megjelenéséhez és a növények legyengüléséhez is vezethet.
Németh OrsiSokan automatikusan a szupermarketek polcainak mélyére nyúlnak, mert biztosra veszik, hogy ott frissebb, hosszabb szavatosságú árut találnak. Bár ez elsőre logikusnak tűnhet, a szokás több kellemetlenséget és rejtett következményt hordoz, mint gondolnánk.
A magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...