Beköszöntött a hideg, ráadásul itt van advent első vasárnapja is. Mit készíthetnénk mást az ünnepek közeledtével, mint csodásan illatos és forró forralt bort!
Eljött végre a karácsony, remélhetőleg már minden készen várja, hogy az asztalra kerüljön. A menü mellé már csak néhány impozáns ital kell, amit felnőttek és gyerekek egyaránt élvezhetnek. Koccintsunk a lenti különlegességek egyikével.
A téli időszak forró, fűszeres italai közül kétségkívül a forralt bor a király. A klasszikus innivaló mellett viszonylag kevés hely marad más szereplőknek, a dominanciát nem tudja megtörni semmi más. Egészen mostanáig: idén kóstoljuk meg a forralt cidert!
Ha gyengéd a krémes, simogató, édes forró csoki, akkor tökéletes helyen keresgélsz, ugyanis most megmutatjuk, hogyan készül el mindössze pár perc alatt, faék egyszerűséggel. Akár vegán verzióban is!
Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Mint a legtöbb kerti fát, cserjét és bokrot, a csodás illatú és kinézetű orgonát is meg kell néha metszeni, hogy igazán egészséges legyen, és kertünkben is pompásan mutasson.