9 király káposztás tészta, amivel gyorsan elkészülsz
Az őszi időszakban most bekáposztázunk, ráadásul az egyik kedvencetekkel, tésztákkal variáljuk ezt a finom és laktató zöldségalapanyagot. Meg is kívántátok, igaz?
NosaltyAz őszi időszakban most bekáposztázunk, ráadásul az egyik kedvencetekkel, tésztákkal variáljuk ezt a finom és laktató zöldségalapanyagot. Meg is kívántátok, igaz?
NosaltyA káposztás cvekedlit többek között azért imádjuk annyira, mert a gyerekkorunkat juttatja eszünkbe, ráadásul szuperkönnyű elkészíteni, így akármikor nosztalgiázhatunk!
Nosalty’Régen utáltuk, ma kedveljük’ fogások léteznek, és az idő előrehaladtával egyre több ilyenbe futunk bele. Ha valaha nem szeretted, adj egy esélyt a káposztás tésztának, érdemes, meglátod!
GrétiMinden pogácsának megvan a maga szépsége, ami miatt imádjuk. A káposztás mind közül a legkarcosabb, legmarkánsabb, így vagy ez lesz a kedvence valakinek, vagy visszatér a biztonságot nyújtó sajtoshoz. Nézzük, miben áll a szépsége!
GrétiKáposztából annyi mindent lehet készíteni, mi most többféle izgalmas, színes, klasszikus és új receptet hoztunk nektek.
NosaltyA magyar konyha egyik legfontosabb növénye, amit mégsem használunk ki eléggé. A káposzta sok ételünkben főszereplő, ezek közül sokba savanyítva kerül. De a friss, édes, más néven nyári káposzta vagy új káposzta is remek alapanyag, amit ilyenkor érdemes minél többet használni.
Szekeres DóraKedden sem hagyunk titeket éhesen. A hűvös időre való tekintettel egy tányér forró gulyáslevessel, klasszikus káposztás kockával és új köntöst kapott túró rudival készülünk.
NosaltyPálmacukrot hívott vissza az NKFH nem kívánt szulfittartalom miatt, amit a termék címkéjén nem tüntettek fel.
NosaltySokak indítják a reggelüket kávéval, amivel együtt be is szednek bizonyos gyógyszereket. Ez lehet éppen csontritkulás elleni pirula vagy allergiagyógyszer, de az biztos, hogy nem mindegy, milyen, mert a kávé befolyásolhatja a gyógyszer hatékonyságát. Mutatjuk, mit nem szabad kávéval együtt beszedni!
NosaltyZöldborsóból egész évben használhatunk mirelitet, azonban a zöldség friss verzióját csak ilyenkor, tavasz végén és nyáron élvezhetjük ki. Jöjjön pár tipp a hüvelyeshez!
Lakos BenedekA mai napra főzhetünk egy gazdag, mediterrán stílusú zöldbablevest, házi bélszínrolót és epres-habos palacsintát: gyomor nem marad majd üresen!
Ezekkel az élelmiszerekkel csínján kell bánni, mert könnyedén okozhatnak károkat az egyik legfontosabb szervünkben, a májunkban.
A Nutellát szinte kivétel nélkül mindenki ismeri és szereti. Eddig pedig sosem volt példa arra, hogy a Ferrero új ízzel érkezzen, azonban nagyon úgy néz ki, hogy ez eddig tartott!
Pár éve akartam először bodzaszörpöt készíteni (hígíthatósat, tartósat), de a neten a receptek tömkelegéből valahogy nem találtam rá az igazira. Végül több receptet átböngészve ...
Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...
Ezt a könnyű tavaszi salátát Apukámtól tanultam. Nagyon szeretjük. :) Hűtőben befőttes üvegbe zárva elvileg 3-4 napig is eláll, de nálunk mindig hamarabb elfogy. :) További képek ...