9 király káposztás tészta, amivel gyorsan elkészülsz
Az őszi időszakban most bekáposztázunk, ráadásul az egyik kedvencetekkel, tésztákkal variáljuk ezt a finom és laktató zöldségalapanyagot. Meg is kívántátok, igaz?
NosaltyAz őszi időszakban most bekáposztázunk, ráadásul az egyik kedvencetekkel, tésztákkal variáljuk ezt a finom és laktató zöldségalapanyagot. Meg is kívántátok, igaz?
NosaltyA káposztás cvekedlit többek között azért imádjuk annyira, mert a gyerekkorunkat juttatja eszünkbe, ráadásul szuperkönnyű elkészíteni, így akármikor nosztalgiázhatunk!
Nosalty’Régen utáltuk, ma kedveljük’ fogások léteznek, és az idő előrehaladtával egyre több ilyenbe futunk bele. Ha valaha nem szeretted, adj egy esélyt a káposztás tésztának, érdemes, meglátod!
GrétiMinden pogácsának megvan a maga szépsége, ami miatt imádjuk. A káposztás mind közül a legkarcosabb, legmarkánsabb, így vagy ez lesz a kedvence valakinek, vagy visszatér a biztonságot nyújtó sajtoshoz. Nézzük, miben áll a szépsége!
GrétiKáposztából annyi mindent lehet készíteni, mi most többféle izgalmas, színes, klasszikus és új receptet hoztunk nektek.
NosaltyA magyar konyha egyik legfontosabb növénye, amit mégsem használunk ki eléggé. A káposzta sok ételünkben főszereplő, ezek közül sokba savanyítva kerül. De a friss, édes, más néven nyári káposzta vagy új káposzta is remek alapanyag, amit ilyenkor érdemes minél többet használni.
Szekeres DóraKedden sem hagyunk titeket éhesen. A hűvös időre való tekintettel egy tányér forró gulyáslevessel, klasszikus káposztás kockával és új köntöst kapott túró rudival készülünk.
NosaltyMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.