Újdonság a Nádudvaritól - így lesz a joghurtból erdő
A Nádudvari növeli a hazai gyümölcsjoghurtok arányát a magyar piacon, két új termékcsaláddal jelent meg a hazai gyümölcsjoghurt piacon.
NosaltyA Nádudvari növeli a hazai gyümölcsjoghurtok arányát a magyar piacon, két új termékcsaláddal jelent meg a hazai gyümölcsjoghurt piacon.
NosaltyA joghurt amellett, hogy jóval kevésbé kalóriadús, mint kedvenc tejfölünk, savanykásan krémes jellegével rendkívül jól áll ezer meg ezer receptnek. Például ezeknek.
NosaltyA joghurt gyakori szereplő sok konyhában, bár a legtöbbször hidegkonyhai felhasználásnak esik áldozatul. Pedig megannyi mást is készíthetünk belőle, nézzük, például miket!
Lakos BenedekMai menünkben húst mentünk hortobágyiba, sült céklát teszünk a salátánkhoz, és még egy madártejet is összehozunk a megmaradt tojásfehérjéket használva.
Macsuga ViktóriaNemcsak finomak együtt, keverékük a szív- és érrendszer egyik legjobb természetes támogatója is lehet. A hibiszkusz és a rooibos hatásairól:
Németh OrsiA levelek összeérése nemcsak esztétikai kérdés: a zsúfolt elrendezés betegségekhez, kártevők megjelenéséhez és a növények legyengüléséhez is vezethet.
Németh OrsiSokan automatikusan a szupermarketek polcainak mélyére nyúlnak, mert biztosra veszik, hogy ott frissebb, hosszabb szavatosságú árut találnak. Bár ez elsőre logikusnak tűnhet, a szokás több kellemetlenséget és rejtett következményt hordoz, mint gondolnánk.
A magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...