Így készíts tőkehalat gyorsan és egyszerűen...most sóskaszósszal!
Teljes értékű villám étkezés a nap bármely szakában, ezt a tökéletességet adja egy szelet tőkehal sóskamártással és párolt lencsével.
GrétiTeljes értékű villám étkezés a nap bármely szakában, ezt a tökéletességet adja egy szelet tőkehal sóskamártással és párolt lencsével.
GrétiA Müpa kifaggatta fellépő művészeit, mi a kedvenc karácsonyi fogásuk, az izgalmas recepteket pedig most nálunk is megtaláljátok. Készítsétek el az ünnepekre ajánlásaikat!
HirdetésA mennyei halas ételeket kínáló étterem a jövő év elején sajnos bezárja kapuit. A bisztró a halimádók egyik kedvenc budapesti helyének számított.
NosaltyBár akár szuper nyári recept is lehetne, az emberek többsége télen, karácsony alkalmával készít harcsapaprikást. Hogyan lehet ez a laktató, szaftos és ízekben gazdag étel még tökéletesebb? Segítünk!
GrétiA halak feldolgozása kényes feladat, főleg, ha az embernek nincs bejáratott, megbízható halasa, aki megcsinálja a piszkos munkát. Éppen ezért megmutatjuk nektek, hogy megfelelő eszközökkel és technikával hogyan tudtok otthon is profin halat filézni, szálkázni és tökéletesen ropogós bőrűre sütni. (x)
HirdetésNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.