Mit főzzek ma? Portobello gombaleves, házi gyros és mézes madeleine...
Házias gombaleves nem akármilyen gombából, gyrosfalatok görögösen és gyönyörű madeleine vár titeket ma.
NosaltyHázias gombaleves nem akármilyen gombából, gyrosfalatok görögösen és gyönyörű madeleine vár titeket ma.
NosaltyEllenőrzést tartott a nyár folyamán a Nébih, többek között gyrost forgalmazó egységeket, az otthoni grillezés termékeit, nyers és pácolt grillhúsokat ellenőriztek.
NosaltyAz éjszakai nagy zabálások leggyakoribb szereplője, de sokak menüjén hetente megjelenik. Eredete Görögország, kísérője pedig ropogós sült krumpli, házi pita, friss saláta és egy dögös fetás mártogatós. Ez bizony a gyros!
NosaltyBizony, otthon is elkészíthető ez a finomság, mely minőségi alapanyagokkal isteni lesz, és legalább tudod, mi került bele.
NosaltyMindannyian szeretünk időnként be-betérni a kedvenc gyros- vagy kebabárusunkhoz, ugyanakkor házilag is könnyedén elkészíthetjük ezt a specialitást. Ráadásul nem csak húsból, de például gombából is – mutatjuk is, hogyan!
Rosanics PetraNem látunk sok esélyt arra, hogy ezen a héten 15°C felé menne a nappali hőmérséklet, így ha máshogy nem is, a héten elkészített ételekkel próbálunk mediterrán hangulatot teremteni. Gyors, egyszerű és nagyon ízletes görög recepteket hoztunk.
NosaltyA tavalyi árhoz képest jóval olcsóbban lehet most tojást venni, de a csirkehús szerelmeseinek is jó hírrel szolgálhatunk.
NosaltyBizony, a gyömbéres keksz nemcsak karácsonykor és télen esik jól, hanem a kicsit borongósabb tavaszi napokon is.
NosaltyHa csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
NosaltyA lazac igazi szuperélelmiszernek számít, azonban nem ez az egyetlen halfajta, amelyik tele van hasznos tápanyagokkal.
Nézzük, mire érdemes figyelni csirkehúsvásárláskor, hogy semmiképpen ne kerüljön a kosarunkba romlott élelmiszer.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!