Az ok, amiért érdemes babérlevelet tenni a felmosóvödörbe
A babérlevél nemcsak a felmosóvíz illatát dobja fel, egyéb jótékony hatásokkal is számolhatsz, ha alkalmazod takarításkor.
NosaltyA babérlevél nemcsak a felmosóvíz illatát dobja fel, egyéb jótékony hatásokkal is számolhatsz, ha alkalmazod takarításkor.
NosaltyGyakran kaphatjuk magunkat azon, hogy egész egyszerűen nincs időnk edzeni, annyira elborítanak minket a mindennapi teendők: tanulnunk kell a gyerekkel, vacsorát kell főznünk és persze a házat is rendben kell tartanunk. És itt jön képbe egy jó hír: egyes házimunkák egy kisebb testmozgással is felérhetnek, hiszen képesek akár 100 kalóriát is elégetni!
NosaltyRengeteg egyszerű háztartási tipp áll rendelkezésünkre arra az esetre, ha le szeretnénk hűteni a lakást. A Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével kitüntetett magyar fizikus és klímakutató, Ürge-Vorsatz Diána nemrég egy csokorba szedte az összes olyan tanácsot, mely segítségével védekezhetünk a hőséggel szemben.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.