Ezek a legkedveltebb fagylaltízek a világon
Mégis ki ne szeretné a fagylaltot? A nyár egyik kedvenc édességét számtalan ízben készítik, de mégis melyek a kedvencek? Most kiderül!
NosaltyMégis ki ne szeretné a fagylaltot? A nyár egyik kedvenc édességét számtalan ízben készítik, de mégis melyek a kedvencek? Most kiderül!
Nosalty2023-ban igencsak megdrágultak a gombócok, így egy családi fagyizás sajnos sokezer forint lehet.
NosaltyIgazi ínyenceknek hoztuk ezt a fagyit, ami bár elsőre kicsit extrémnek tűnhet, mégis meglepően egyszerű az elkészítése. Ha rajongsz az earl grey teáért és a levenduláért is, itt az ideje, hogy fagyi formájában megkoronázd velük a nyár utolsó napjait. Vigyázz, csak az igazi kulináris kalandvágyóknak ajánljuk!
NosaltyNemsokára itt a nyár, és a fagylalt vele karöltve érkezik. Ha idén is belevágnánk a házi nyalánkságok készítésébe, de tartunk egy kicsit a folyamattól, tanuljunk az alábbi problémákból.
Lakos BenedekCsokifagyi és csokifagyi között óriási különbség lehet, minden attól függ, hogyan és milyen alapanyagok segítségével készítik el a fagyos desszertet. Az olaszok most rácsapnak a hamis fagylaltkészítők körmére, és hamarosan büntethetik azokat, akik nem a megfelelő módon főzik az édességet.
Masszi- Rigó CsillaA balatoni településen magas bírság jár azért, ha a közterületen fogyasztjuk el az élelmiszert, amit vásároltunk.
Liptai LillaTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.
A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!