10 kenyérrecept, amit még sebtében el tudsz készíteni mára
A listában szereplő kenyerekben az a jó, hogy 1 órán belül bármelyik elkészül, ízlés szerint kovászos, mentes, élesztő nélküli is akad, itt mindent megtaláltok!
NosaltyA listában szereplő kenyerekben az a jó, hogy 1 órán belül bármelyik elkészül, ízlés szerint kovászos, mentes, élesztő nélküli is akad, itt mindent megtaláltok!
NosaltyA kenyér szent étel, így ha otthon is megpróbálkoznál a kenyérsütéssel, mindenképpen augusztus 20-a legyen az apropó. Lepd meg magad az Új Kenyér ünnepén egy csodás, kívül ropogós, belül puha és foszlós veknivel!
NosaltyAz élesztő mondhatni művészet, de legalábbis kémia, így nem nagyon szabad babrálni vele. De mégis mi történik akkor, ha le akarjuk lassítani, vagy fel akarjuk gyorsítani a működését?
Lakos BenedekÁprilis 1-je a kovászos kenyér napja, a házi pékek országában pedig nem győzünk elég kenyérreceptet gyűjteni nektek, amiből inspirálódhattok. Válasszatok most ezekből a pihe-puha csodákból!
NosaltyKét évvel ezelőtt eddig nem látott iramban kezdtek el otthon kenyeret sütni az emberek. Sütöttünk kovásszal, élesztővel, kovász és élesztő nélkül szódabikarbónával. Mindent bevetettünk annak érdekében, hogy ne legyen hiány a mindennapi kenyerünkből. A Nosalty szakácsa és házipékje, Gábor most egy elképesztően gyönyörű kovászmentes kenyeret mutat nektek.
NosaltyTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyEgyre több kertben láthatjuk ezt a gyönyörű fehér dísznövényt, mely egyáltalán nem véletlen. Több oka is van annak, miért rajonganak ennyire érte.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.
Csupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.