egészben sült hal

Süss egészben durbincsot, mert se nem luxus, se nem macera

Az egész halak sütése elsőre mindig ijesztő feladatnak tűnhet, pedig egyáltalán semmi ördöngösség nincs a dologban. Erre engem Tunner Péter barátom tanított meg, akinek apró, dél-pesti, lakótelepi konyhájában játszi könnyedséggel készítettünk ropogós bőrű, omlós húsú durbincsot. Ezt a receptet hoztam most el az oldalra, hogy mások is elsajátíthassák a tökéletes halsütés lépéseit.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...