Budapesti ebédek jó áron – 8 lehetőséget mutatunk 2200 forintig
Hol vannak már a 990-1190 forintos ebédajánlatok, amihez limonádé is járt! Egészen más ársávban mozognak ma már a déli menük, de mutatunk néhány pénztárcakímélőbb lehetőséget.
NosaltyHol vannak már a 990-1190 forintos ebédajánlatok, amihez limonádé is járt! Egészen más ársávban mozognak ma már a déli menük, de mutatunk néhány pénztárcakímélőbb lehetőséget.
NosaltyEzúttal a kedvenc egytálételeitek közül a gombában gazdag változatokat részesítjük előnyben. Finomak, laktatók, de nem nehezítenek el úgy, mint a húsos receptek.
NosaltyA Titanic a világ egyik leghíresebb hajója, az elsüllyedt óceánjáróról rengeteg legenda és valós tény kering a köztudatban és az interneten. Egy dologban azonban biztosak lehetünk: a hajó utasai igen jókat ettek a katasztrófa napján.
Lakos BenedekA töltött káposztának szinte az összes családban van hagyománya, a recept általában generációról generációra öröklődik.
NosaltyNem klasszikus fogásokat mutatunk ma: a borsóleves mentával, a csirkecomb extra jamaikai fűszerekkel és babbal készül, a desszert pedig a nyarat idézi.
NosaltyElolvadunk a cukiságtól, olyan aranyos a kétéves kis szakács, miközben a konyhában sütöget.
NosaltyEgy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.
NosaltyKevés olyan egyszerű fogás létezik a világon, mint a rakott karfiol. De mi nemcsak azért kedveljük, mert gyorsan elkészül, hanem azért is, mert különféle módon lehet variálni.
NosaltyAz aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Mint a legtöbb kerti fát, cserjét és bokrot, a csodás illatú és kinézetű orgonát is meg kell néha metszeni, hogy igazán egészséges legyen, és kertünkben is pompásan mutasson.
Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.