Mit főzzek ma? Borsókrémleves, jerk csirkecomb és citromhab vár szombaton

Nem klasszikus fogásokat mutatunk ma: a borsóleves mentával, a csirkecomb extra jamaikai fűszerekkel és babbal készül, a desszert pedig a nyarat idézi.

A szombati menü nem lesz átlagos: zöldborsókrémlevessel indítunk, amit fűszeres jerk csirkecombok követnek, a sort pedig krémes, könnyű citromhab zárja.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek