Spárgás csicserilepény, ami nem csak a mintájával kápráztat
Spárgaszezonban mindig új recepteket keresel? Ez a lepény egy nagyszerű újdonság Itáliából, ahol azért nagyon értenek ahhoz, hogyan rabolják el a szíved egy fogással!
GrétiSpárgaszezonban mindig új recepteket keresel? Ez a lepény egy nagyszerű újdonság Itáliából, ahol azért nagyon értenek ahhoz, hogyan rabolják el a szíved egy fogással!
GrétiA gluténmentes sütés-főzés egyre többször részét képezi az életünknek: vagy saját magunknak, netán a speciális étrendet követő barátaink és ismerőseink számára szeretnénk valamit készíteni. A lisztválasztás mindig nagy kérdés, jöjjenek a leggyakrabban előforduló fajták!
Lakos BenedekMinden országnak megvan a saját lepénykenyér-különlegessége, de talán sehol nem olyan népszerűek, mint a Közel-Keleten. Ezek az többnyire élesztő és kovász nélküli kenyérfélék alig pár alapanyagból állnak csak, és sütőre sincs szükség hozzájuk, elég csak egy jó serpenyő.
NosaltyNem kell gluténérzékenynek lenni ahhoz, hogy körülnézzünk a búzalisztmentes opciók között, mert hidd el, jól jár vele a szervezeted. Ismerd meg a zöldséglisztek világát!
Nábelek ZsófiProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.