Mit főzzek ma? Brokkolikrémleves, töltött tök és duplacsokis keksz a...
Mára olyan őszi fogásokat választottunk, melyek eltelítenek, de nem terhelik meg nagyon a gyomrot.
NosaltyMára olyan őszi fogásokat választottunk, melyek eltelítenek, de nem terhelik meg nagyon a gyomrot.
NosaltyA nyári melegben nem biztos, hogy mindig van kedvünk még levets is főzni a főétel mellé. Ha mégsem hagynánk ki az első fogást, akkor válasszunk az alábbi, könnyed receptek közül.
NosaltySzívesen főznél együtt Sass Danival? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Danival 2021.11.27-én, görgess a részletekért! (x)
HirdetésA brokkoli és a karfiol a legegészségesebb zöldségeink között vannak, elkészítésük nemcsak könnyű és gyors, de rendkívül sokrétűen is használhatjuk őket a konyhában. Most mutatunk néhány módszert, amivel egyenesen ellenállhatatlanná tehetjük őket.
Szekeres DóraKrémes, sűrű, mandulás vagy sajtos, esetleg baconchips-es? 11 fantasztikusan finom brokkolileves receptjével segítünk valami nagyszerűt készíteni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.