Baobab por

Baobab por

Leírás

A baobab az Adansonia nemzetséghez tartozó, Madagaszkár szigetén, Afrikában és Ausztráliában őshonos fák neve. Ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdag gyümölcse (a majomkenyér) ehető, hazánkban szárított, porított formában hozzáférhető bioüzletekben. fotó: flickr/Ton Rulkens

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

1 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.