8 leveles zöldség a kertben, ami a tikkasztó nyári napokat is bírja

Az alábbi leveles zöldségek szinte imádják a forróságot, így egy tikkasztó nyári szezonban is élnek, virulnak és teremnek.

Egyre szélsőségesebb az időjárás, ez közhely, de (vagyis éppen ezért) igaz. A klímaváltozás sok újdonságot hozott a kerttulajdonosok és növényeik életébe: a telek jóval enyhébbek, ritka a fagy, emiatt több a kártevő, a késő tavaszi fagyok viszont egyre gyakoribbak. A nyári aszályos időszakokat pedig ritka, de hihetetlen nagy mennyiségben, rövid idő alatt lehulló csapadékos napok szakítják meg, Néhány leveles zöldség azonban a szokottnál is kitartóbban bírja a meleget. - írja az Agrárszektor.

Lássuk azokat a leveles zöldségeket, melyek ezeket a tikkasztó, furcsa nyarakat is jól bírják, kattintsatok a képre a galériáért!

Forrásunk volt.


Még több kert és zöldség itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!