Nyersen, sülve, főve – Így edd a zellergumót minden formájában

Elhanyagoljuk szegény zellergumót, azon túl, hogy levesekhez használjuk, egyéb szerepeket nem adunk neki a konyhában. Engedjük be több ételbe is, például az alábbi módokon!

Egész évben kapható, utánozhatatlan íze van, és nem is olyan borzasztóan drága – mindezt tudja a zeller, és mindezek ellenére mégsem kezdünk vele túl sok mindent. Talán azért, mert nem ismerjük eléggé, nem tudjuk, hol kezdjünk hozzá, esetleg a durva, érdes külseje riaszt minket vissza. Bármi is legyen az okunk eddigi hanyagolására, változtassunk ezen a jövőben, adjunk új esélyeket a zellernek, ismerjük meg további izgalmas oldalait.

Nézd meg galériánkban a zeller elkészítési módjait:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több okos konyhai tipp vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek